Selena Gomez Vikipedi

Selena Gomez Vikipedi Selena Gomez 2012 - Bu makaledeki notlar: selena gomez selena gomez vikipedi selena..

Selena Gomez




Resimi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 500×500 and weights 29KB.
Resimi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Resimi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.
Resimi gerçek boyutunda görmek için tıklayın.

Selena Gomez..

SeLena Gomez..

Gerçek ismi: Selena Kayleigh Gomez
Doğum tarihi: 22.07.1992
Doğum yeri: New York

Filmografy
2002– 2005 Barney & Friends
2003 Spy Kids 3-D: Game Over Waterpark Girl appearances
2006 The Suite Life of Zack and Cody
2007 What’s Stevie Thinking?
2007 Hannah Montana
2007– Wizards of Waverly Place
2008 Another Cinderella Story
2008 Horton Hears a Who!
2008 Princess Protection




Bu Resim Yeniden Boyutlandırılmıştır. Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayınız. Resmin Orjinal Boyutu 725×365 ve Büyüklük 72KB.
Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın
Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın
Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın
Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın



Resmin Büyük Halini Görmek İçin Buraya Tıklayın


Selenadaki Oyuncular

Oyuncular
Sinem Kobal : Selena
Zuhal Topal : Fitnat
Selda Özbek :Aslı
Hakan Altıner : Ekrem
Sinan Çalışkanoğlu : Hades
Cansu Demirci : Selin
Gizem Güven : Leyla
Ümit Erdim : Zülfikar
Dilara Kurtuluş : Nazlı
Kaya Erdaş
Volkan Adıyaman : Tolga
Parla Şenol : Müstesna
Tamer Özceviz
Ahmet İlker Okumuş : Dr. İzzet
Gökhan Keser : Burak öğretmen
Serkan Şenalp : Ozan
Boran Etili
Hazal Kadak : Dilara
Defne Joy Foster : Pandora
Aslıhan Güner : Demeter
Mustafa Erdoğan : Şahin bey
Ozan Okay
Nilay Şentürk : Konuk oyuncu
Hürdoğan Güvendiren : Koray
Ahmet Bilgin
Kayhan Yıldızoğlu : Yüce Onos
Hazal Şenel : Kıvılcım
Merdin Deniz
Murat Akdağ : Adem
Hüseyin Santur
Zeynep Aktuğ : Ceren
Erdoğan Tutkun : Tefeci Salih
Miraç Bayramoğlu : Tombalacı
Hayfa Safi
Ebru Karanfilci : Afrodit
Cem Kılıç : Graham Bell/Robin Hood
Cenk Gürpınar : Erdem
Selçuk Yapar : Kuzey
Nilay Olcay : İremsu
Buğra Özmüldür : Yıldıray
Kerem Poyraz Kayaalp : Koray
Volkan Yosunlu : Tarık Gündüz
Metin Yıldız : Deli
Seval Arslan
Anıl Çelik : Ceyhun
İsmail YK : Konuk oyuncu
Kaan Keskin : Bölüm oyuncusu
Tan Sağtürk : Konuk oyuncu
Atilla Pakdemir : Konuk Oyuncu
Gökhan Özen : Konuk Oyuncu
Hürriyet Narin

Sponsorlu Bağlantılar

Selena Gomez Vikipedi İçin Yorum Yap